Scholtens Advocaten: betrokken en betrouwbaar

Hebt u vragen over contracten of ondernemingsrecht? Hebt u te maken met een reorganisatie of een arbeidsconflict? Of wilt u advies over een echtscheiding? Of u nu als ondernemer, werknemer of particulier bij ons komt, wij zijn u met evenveel inzet en betrokkenheid van dienst. Bij Scholtens Advocaten kunt u rekenen op een optimaal resultaat.

Advocatenkantoor Emmeloord, thuis in de regio

Scholtens Advocaten te Emmeloord is thuis in de regio: de Noordoostpolder, Urk en omliggende gemeenten. Ons kantoor combineert kennis van de plaatselijke en regionale situatie met diepgaande juridische expertise. Onze advocaten worden dan ook door een groeiend aantal bedrijven en instellingen uit de regio geraadpleegd.

Actueel

Column

  • 18-jarigen en alimentatie 23 november 2016 door mw. mr. B.M. van Ham-Oude Elferink

     Als ouders van kinderen gaan scheiden, moeten ze in een “ouderschapsplan” vastleggen welke afspraken ze hebben gemaakt over de invulling van het ouderschap na echtscheiding. Daarbij horen in ieder geval ook afspraken over het dragen van de kosten van de kinderen. Wat gebeurt er echter met de alimentatie als een kind 18 jaar en dus meerderjarig wordt? In alimentatietermen gebruiken we dan ook wel de term jongmeerderjarige.

     

    Lees verder...