Scholtens Advocaten: betrokken en betrouwbaar

Hebt u vragen over contracten of ondernemingsrecht? Hebt u te maken met een reorganisatie of een arbeidsconflict? Of wilt u advies over een echtscheiding? Of u nu als ondernemer, werknemer of particulier bij ons komt, wij zijn u met evenveel inzet en betrokkenheid van dienst. Bij Scholtens Advocaten kunt u rekenen op een optimaal resultaat.

Advocatenkantoor Emmeloord, thuis in de regio

Scholtens Advocaten te Emmeloord is thuis in de regio: de Noordoostpolder, Urk en omliggende gemeenten. Ons kantoor combineert kennis van de plaatselijke en regionale situatie met diepgaande juridische expertise. Onze advocaten worden dan ook door een groeiend aantal bedrijven en instellingen uit de regio geraadpleegd.

Actueel

Column

 • 12 juli 2016 door mw. mr. B.M. van Ham-Oude Elferink

  Op vakantie met kinderen of kinderontvoering?

  De vakantietijd breekt bijna aan. Er zijn of worden plannen gemaakt om de vakantietijd elders door te brengen, in Nederland of in het buitenland.
  Voor reizen naar het buitenland moeten kinderen over een eigen paspoort of (binnen Europa) identiteitsbewijs beschikken.

  Maar dat is niet altijd voldoende. Bij controle aan de grens kan ook gecontroleerd worden of er toestemming is van de gezaghebbende ouders om met de kinderen naar het buitenland te reizen.

   

  Lees verder...