Scholtens Advocaten: betrokken en betrouwbaar

Hebt u vragen over contracten of ondernemingsrecht? Hebt u te maken met een reorganisatie of een arbeidsconflict? Of wilt u advies over een echtscheiding? Of u nu als ondernemer, werknemer of particulier bij ons komt, wij zijn u met evenveel inzet en betrokkenheid van dienst. Bij Scholtens Advocaten kunt u rekenen op een optimaal resultaat.

Advocatenkantoor Emmeloord, thuis in de regio

Scholtens Advocaten te Emmeloord is thuis in de regio: de Noordoostpolder, Urk en omliggende gemeenten. Ons kantoor combineert kennis van de plaatselijke en regionale situatie met diepgaande juridische expertise. Onze advocaten worden dan ook door een groeiend aantal bedrijven en instellingen uit de regio geraadpleegd.

Actueel

Column

  • Problemen met pootaardappelen 07 september 2016 door mr. H.K. Scholtens

    Het Pieperfestival start vandaag en daarom dus vandaag een column over aardappelen. Wat doe je als de pootaardappelen die je hebt geleverd bij de telers, nadat ze zijn gepoot, zulke grote problemen opleveren, dat de oogst als verloren moet worden beschouwd ? Moet je de schade aan de telers vergoeden en kun je de schade misschien nog verhalen op de leverancier van de aardappelen. Met deze vragen werd een verkoper geconfronteerd in een zaak die uiteindelijk zelfs bij de Hoge Raad terechtkwam.

     
    Lees verder...