Go to menu
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren Accepteren zie ook onze privacy- en cookieverklaring

Direct contact opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 0527 618333 of via info@scholtensadvocaten.nl

Arbeidsrecht werkgever

Arbeidsrecht voor de werkgever

Arbeidsrecht voor de werkgever is complex. Maar uw medewerkers zijn belangrijk voor uw bedrijf. Daarom wilt u hun werkzaamheden en hun arbeidsvoorwaarden goed regelen. Een duidelijk en volledig arbeidscontract (eventueel met concurrentiebeding) is daarvoor een eerste stap. Als een medewerker ziek wordt, moet u ook kunnen terugvallen op goede procedures en werkafspraken. Scholtens Advocaten staat u bij met raad en daad. Mocht het onverhoopt tot een ontslag komen, dan leiden wij dat in goede banen.

Ontslag

Op het gebied van ziekteverzuim zijn wij goed thuis in de wetgeving en de re-integratieverplichtingen van de werkgever. Werknemers met een contract voor bepaalde tijd moet u tijdig aanzeggen of de arbeidsovereenkomst wordt verlengd of niet. En als u een medewerker moet ontslaan, zorgen wij dat het op een rechtsgeldige manier gebeurt. Ook omtrent arbeidsrecht kunnen wij u voorzien van juridisch advies. Hierdoor kunt u veel problemen voorkomen.

Zieke werknemer

Ontslag

Ontslag op staande voet

Arbeidsovereenkomsten en Concurrentiebeding

Scholtens Advocaten is uw partner in arbeidsrecht, u kunt bij ons als u een advocaat nodig heeft of voor juridisch advies. Wij weten aan welke regels een arbeidsovereenkomst moet voldoen. Wij zorgen ervoor dat uw contracten voldoen aan de wetgeving, en werkt u in een concurrentiegevoelige markt? Dan helpen wij u bij het opstellen van een concurrentiebeding.

 

Arbeidsovereenkomst

Concurrentiebeding