Go to menu
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren Accepteren zie ook onze privacy- en cookieverklaring

Direct contact opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 0527 618333 of via info@scholtensadvocaten.nl

Arbeidsrecht werkgever

Arbeidsrecht werkgever

Uw medewerkers zijn belangrijk voor uw bedrijf. Daarom wilt u hun werkzaamheden en hun arbeidsvoorwaarden goed regelen. Een duidelijk en volledig arbeidscontract (eventueel met concurrentiebeding) is daarvoor een eerste stap. Als een medewerker ziek wordt, moet u ook kunnen terugvallen op goede procedures en werkafspraken. Scholtens Advocaten staat u bij met raad en daad. Mocht het onverhoopt tot een ontslag komen, dan leiden wij dat in goede banen.

Scholtens Advocaten is uw partner in arbeidsrechtelijke zaken. Wij weten aan welke regels een arbeidscontract moet voldoen. Werkt u in een concurrentiegevoelige markt? Dan helpen wij u bij het opstellen van een concurrentiebeding.

 

Op het gebied van ziekteverzuim zijn wij goed thuis in de regels rondom de Wet Verbetering Poortwachter en de re-integratieverplichtingen van de werkgever. Werknemers met een contract voor bepaalde tijd moet u tijdig aanzeggen of de arbeidsovereenkomst wordt verlengd of niet. En als u een medewerker moet ontslaan, zorgen wij dat het op een rechtsgeldige manier gebeurt.