Go to menu
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren Accepteren zie ook onze privacy- en cookieverklaring

Direct contact opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 0527 618333 of via info@scholtensadvocaten.nl

Arbeidsrecht werkgever

Arbeidsrecht voor de werkgever

Arbeidsrecht voor de werkgever is complex. Maar uw medewerkers zijn belangrijk voor uw bedrijf. Daarom wilt u hun werkzaamheden en hun arbeidsvoorwaarden goed regelen. Een duidelijk en volledig arbeidscontract (eventueel met concurrentiebeding) is daarvoor een eerste stap. Als een medewerker ziek wordt, moet u ook kunnen terugvallen op goede procedures en werkafspraken. Scholtens Advocaten staat u bij met raad en daad. Mocht het onverhoopt tot een ontslag komen, dan leiden wij dat in goede banen.

Scholtens Advocaten is uw partner in arbeidsrecht, u kunt terecht voor al uw arbeidsrechtelijke zaken. Wij weten aan welke regels een arbeidscontract moet voldoen. Wij zorgen ervoor dat uw contracten voldoen aan de wetgeving, en werkt u in een concurrentiegevoelige markt? Dan helpen wij u bij het opstellen van een concurrentiebeding.

 

 

Op het gebied van ziekteverzuim zijn wij goed thuis in de regels rondom de Wet Verbetering Poortwachter en de re-integratieverplichtingen van de werkgever. Werknemers met een contract voor bepaalde tijd moet u tijdig aanzeggen of de arbeidsovereenkomst wordt verlengd of niet. En als u een medewerker moet ontslaan, zorgen wij dat het op een rechtsgeldige manier gebeurt. Ook omtrent arbeidsrecht kunnen wij u voorzien van juridisch advies. Hierdoor kunt u veel problemen voorkomen.