Go to menu
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren Accepteren zie ook onze privacy- en cookieverklaring

Direct contact opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 0527 618333 of via info@scholtensadvocaten.nl

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht werknemer

Zoekt u een arbeidsrecht advocaat? Dan moet u bij Scholtens Advocaten zijn. Wij zijn gepokt en gemazeld in het arbeidsrecht. Uw werk is een belangrijk onderdeel van uw leven. Een groot deel van uw leven brengt u werkend door. Bovendien bepaalt uw werk uw inkomen. Meestal gaat dat vanzelf en staat u er niet bij stil. Maar soms kunnen er problemen ontstaan tussen u en uw werkgever. 

 

Onze ervaring: in bijna alle vso’s zitten fouten. Laat daarom de vso door een ervaren advocaat controleren. Teken nooit zomaar bij het kruisje!

Vaststellingsovereenkomst (vso) gekregen? Laat 'm checken!

Hoe ga je om met een arbeidsconflict, ziekte en arbeidsongeschiktheid of ontslag bij een reorganisatie? Hoe zit het met mijn contract voor bepaalde tijd en de aanzegplicht? Kom ik in aanmerking voor een transitievergoeding? Bij dergelijke vragen is het belangrijk dat u kunt terugvallen op een partij die uw belangen behartigt. Op deze pagina, arbeidsrecht werknemer, vindt u meer informatie over de verschillende onderwerpen waar u als werknemer tegen aan kunt lopen.

Wij kunnen u helpen bij, bijvoorbeeld een ontslagprocedure of onderhandelingen over een concurrentiebeding. Wij bieden juridisch advies en ondersteuning bijvoorbeeld als het gaat om een arbeidsconflict of vertrekregeling. Omdat wij ook voor werkgevers optreden, zijn we goed thuis in de discussies die in zulke gevallen spelen. Scholtens Advocaten kan voor u het beste resultaat behalen – vaak zonder dat de gang naar de rechter nodig is.

Voor verdere vragen of juridisch advies kunt u contact opnemen met ons kantoor: 0527-618333.