Go to menu
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren Accepteren zie ook onze privacy- en cookieverklaring

Direct contact opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 0527 618333 of via info@scholtensadvocaten.nl

mr. B.M. (Nardie) van Ham-Oude Elferink

“Een goede afsluiting van een huwelijk of relatie biedt mogelijkheden voor een toekomst zonder wrok,
maar met nieuwe kansen en mogelijkheden.”

 

Advocaat sinds: 1987

Studie: Nederlands recht, specialisatie privaatrecht (1987), Rijksuniversiteit Utrecht.

Specialisaties: familierecht en mediation.

Lid van specialisatieverenigingen: Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en geregistreerd mediator bij de MfN (Mediatorsfederatie Nederland).

 

 

Nevenactiviteiten: Nardie is lid van de Lions Club Noordoostpolder. Beroepsmatig heeft Nardie tot voor kort deelgenomen aan het reguliere overleg tussen de sectie familierecht van de rechtbank en de advocatuur. Ze is van 2000 tot 2006 lid geweest van de Raad van Toezicht van de Orde van Advocaten in het voormalige arrondissement Zwolle-Lelystad.

Bijzonderheden: Nardie wordt door de rechtbank met regelmaat benoemd tot bijzonder curator over een minderjarig kind waarover een procedure aanhangig is.

Vrije tijd: Nardie leest graag, en houdt van lekker koken en eten.

 

Meer berichten

Van de hand van deze auteur

Je eerste woning kopen: Samenlevingsovereenkomst of geregistreerd partnerschap?

· 20 jun. 2017

Als je samen met je partner een huis wilt kopen en je bent niet getrouwd, dan is het vaak verstandig iets te regelen. Maar wat is dan wijsheid? Een samenlevingscontract of misschien toch een geregistreerd partnerschap? Juist over die laatste term bestaat nogal eens verwarring. Het idee bestaat dat dit een regeling is die vrijwel vergelijkbaar is met een samenlevingsovereenkomst. Niets is minder waar. Er bestaan grote verschillen tussen beide. De belangrijkste verschillen worden hieronder besproken.

Lees verder

18-jarigen en alimentatie

Familierecht en mediation · 2 feb. 2017


Als ouders van kinderen gaan scheiden, moeten ze in een “ouderschapsplan” vastleggen welke afspraken ze hebben gemaakt over de invulling van het ouderschap na echtscheiding. Daarbij horen in ieder geval ook afspraken over het dragen van de kosten van de kinderen. Wat gebeurt er echter met de alimentatie als een kind 18 jaar en dus meerderjarig wordt? In alimentatietermen gebruiken we dan ook wel de term jongmeerderjarige

Lees verder