Go to menu
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren Accepteren zie ook onze privacy- en cookieverklaring

Direct contact opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 0527 618333 of via info@scholtensadvocaten.nl

mr. E.M. (Eveline) van Hees

Juridisch medewerker sinds 2019

Studie: HBO-Rechten (2009), Hanzehogeschool Groningen, Master Nederlands Recht (2012), Rijksuniversiteit Groningen

Aandachtsgebieden: Incassopraktijk, algemeen civiel- en ondernemingsrecht, arbeids- en huurrecht.

Over Eveline: Eveline is een echt ‘poldermens’, geboren en getogen in de Noordoostpolder. Voor studie heeft zij een uitstapje gemaakt naar Groningen, maar snel daarna is zij weer teruggekeerd naar de poldergrond waar zij sociaal actief en maatschappelijk betrokken is.

Werkwijze: Met werkervaring bij een gerechtsdeurwaarder weet zij het verschil tussen recht hebben en recht krijgen en daarbij is een inschatting van de kosten en verhaalbaarheid een belangrijk onderdeel van het advies. Anderzijds is zij vanuit huis bekend met de diverse kleine en grote uitdagingen van de ondernemer en streeft zij naar een juridisch begrijpelijke- en praktische benadering daarvan.

Vrije tijd: Naast het gezinsleven met man en dochter besteedt Eveline graag tijd aan volleybal en toneel. Ook bezoekt zij graag een festival of concert. Zij zet zich maatschappelijk actief in als bestuurslid van Dorpsbelang Ens.