Go to menu
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren Accepteren zie ook onze privacy- en cookieverklaring

Direct contact opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 0527 618333 of via info@scholtensadvocaten.nl

mr. G.W. (Gerwin) Wezelman

“Voorkomen is beter dan genezen.
Graag denk ik in een vroeg stadium met u mee, zodat uw juridische zaken goed geregeld zijn.”

 

Medewerker sinds: Gerwin werkt sinds september 2021 bij Scholtens Advocaten. In december 2021 is hij beëdigd als advocaat en momenteel volgt hij de beroepsopleiding.

Studie: Master Publiekrecht, specialisatie Strafrecht (2021), Universiteit van Amsterdam.

Specialisaties: Gerwin is afgestudeerd in het strafrecht, maar heeft werkervaring in het algemeen civiel recht, contractenrecht en arbeidsrecht. Die interdisciplinariteit kan goed van pas komen. In de Beroepsopleiding voor advocaten zal hij zich richten op Privaatrecht.

 

 

Bijzonderheden: Gerwin heeft op Urk, zijn woonplaats, enkele jaren een eigen juridische adviespraktijk gehad. Daardoor heeft hij al de nodige praktische ervaring in het bijstaan en adviseren van cliënten.

Vrije tijd: Gerwin is supporter van Feyenoord en bezoekt vrijwel elke wedstrijd. Verder sport hij zelf ook graag, is hij geïnteresseerd in geschiedenis, heeft hij al heel wat bijzondere plaatsen en landen bezocht en houdt hij van wandelen.

 

 

Meer berichten

Van de hand van deze auteur

Grensoverschrijdend gedrag: geen transitievergoeding?

· 4 oct. 2022


De Hoge Raad heeft geoordeeld dat (seksueel) grensoverschrijdend gedrag in een afhankelijkheidsrelatie op het werk niet automatisch ernstig verwijtbaar handelen oplevert. De ontslagen werknemer behoudt in beginsel recht op een transitievergoeding. Hoe zit dat?

Lees verder

Disfunctionerende werknemer: werk aan de winkel!

· 16 sep. 2022


Een werkgever ziet natuurlijk graag dat werknemers goed functioneren. Dat is niet alleen goed voor de omzet, maar zeker ook voor medewerkers zelf. Wanneer je je werk goed doet, draagt dat vaak bij aan het werkplezier en een goede werksfeer. Maar in de praktijk hebben werkgevers helaas nog wel eens te maken met een disfunctionerende werknemer. Voor werkgevers is dit vaak een lastige situatie. Wanneer is sprake van disfunctioneren en hoe ga je er nou mee om?

Lees verder