Go to menu
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren Accepteren zie ook onze privacy- en cookieverklaring

Direct contact opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 0527 618333 of via info@scholtensadvocaten.nl

mr. M.P. (Mart) Atema

Juridisch medewerker sinds 2017

Studie:
Nederlands recht, specialisatie Privaatrecht (2017), Rijksuniversiteit Groningen.

Aandachtsgebieden:
algemeen civiel- en ondernemingsrecht, arbeids- en huurrecht en incassoprocedures

Over Mart:
Mart is geboren in de Zuidelijke Flevopolder en grotendeels opgegroeid in de Noordoostpolder. Een échte ‘polderjongen’ dus, afkomstig uit een (ondernemende) omgeving waar hard werken centraal staat.

 

Werkwijze:
Wat Mart typeert is zijn gedrevenheid en oplossingsgerichte manier van denken. Tegelijkertijd beschikt hij over inlevingsvermogen, hecht hij waarde aan het persoonlijk contact met de cliënt en vindt hij het belangrijk om te onderzoeken of de weg naar de rechter juist kan worden voorkómen. Hij is in staat om snel tot de kern van het juridische probleem te komen en om het juridische op een heldere wijze te vertalen naar de praktijk.

Vrije tijd:
In zijn vrije tijd houdt Mart ervan om sportief bezig te zijn (tennis, golf, fitness en wintersport). Daarnaast bezoekt hij als het even kan een wedstrijd van zijn favoriete voetbalclub Ajax, kijkt hij graag een goede serie en heeft hij een passie voor (snelle) auto’s.