Go to menu
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren Accepteren zie ook onze privacy- en cookieverklaring

Direct contact opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 0527 618333 of via info@scholtensadvocaten.nl

mr. V.A.G. (Viviana) van Dijk

“Een goed gesprek zorgt soms voor een verrassende oplossing”

Medewerker sinds: Viviana werkt sinds januari 2022 bij Scholtens Advocaten en is op 17 december 2021 beëdigd als advocaat. Zij zal als advocaat een half jaar  werken bij ons kantoor in het kader van haar opleiding tot rechter bij de Rechtbank Noord-Nederland.

Studie:
 Master Nederlands recht, specialisatie Staats- en bestuursrecht (2014), Rijksuniversiteit Groningen.

Specialisaties: Viviana heeft na haar studie werkervaring opgedaan in het bestuursrecht, meer specifiek in het vreemdelingenrecht bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Als rechter in opleiding heeft zij naast bestuursrechtelijke zaken ook civiele zaken behandeld.

Bijzonderheden: Viviana was bij de IND procesvertegenwoordiger en heeft daarmee, naast haar ervaring als rechter in opleiding, ook van de andere kant de nodige ervaring met het voeren van gerechtelijke procedures.

Vrije tijd:
 Viviana bakt in haar vrije tijd graag allerhande taarten en koekjes. Zij reist verder graag, maar geniet net zozeer van een goed boek op de bank.