Go to menu
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren Accepteren zie ook onze privacy- en cookieverklaring

Direct contact opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 0527 618333 of via info@scholtensadvocaten.nl

Prijsuitreiking puzzelactie

· 28 jun. 2022

Op 13 april jl. plaatsten wij in het kader van ons 20-jarig jubileum in de Noordoostpolder een juridische woordzoekerpuzzel. Dat leidde tot bijna 300 inzendingen en ook erg veel leuke reacties.
Afgelopen maandag hebben we alle prijswinnaars uitgenodigd bij ons in de kantoortuin die we feestelijk hadden aangekleed. De regen leek nog roet in het eten te gooien, maar het ging net goed.

Lees verder

Toelichting begrippen jubileumpuzzel

Overig · 13 apr. 2022

Toelichting begrippen jubileumpuzzel

Lees verder

Gratis adviesactie voor verenigingen en stichtingen NOP/Urk

· 26 jan. 2022

Jubileumactie: Gratis juridisch advies voor verenigingen

In 2022 vieren wij ons 20-jarig bestaan. In dat kader openen wij vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid onze deur met een gratis adviesactie voor besturen van verenigingen en stichtingen in de Noordoostpolder en op Urk. Er komt van alles op u af en dan is het fijn om snel even kosteloos te kunnen sparren met een van onze advocaten. De deur staat voor u open !

Lees verder

Anton Harkema, GT lastechniek

Ondernemingsrecht · 25 may. 2021

Klanten vertellen: Anton Harkema, GT lastechniek
,,De betrokkenheid van Scholtens Advocaten is echt’’

,,Als lasspecialist klanten helpen om beter te produceren.’’ Zo omschrijft Anton Harkema, eigenaar van GT Lastechniek, heel in het kort het uitgangspunt van zijn onderneming. Dus levert dit Emmeloorder bedrijf in Flevoland, de Kop van Overijssel, Drenthe en Groningen niet alleen alles op het gebied van professionele lastechniek, lasapparatuur en lasbenodigdheden, maar geeft het ook deskundig advies en zorgt het met een eigen lasschool voor opleidingen. Een eigen servicedienst en reparatie-afdeling maakt het professionele plaatje rond.

Lees verder

Therapeutisch Centrum

Ondernemingsrecht · 11 may. 2021

Klanten vertellen: Therapeutisch Centrum GGZ

Ook Therapeutisch Centrum GGZ is al jaren tevreden afnemer van ons MKB abonnement
Pim Durieux, bestuurder Therapeutisch Centrum GGZ
"Wij werken vanuit de relatie’’

Lees verder

Fer Vriesman Opticiens & Optometristen

Ondernemingsrecht · 20 apr. 2021

Fer Vriesman Opticiens & Optometristen
"Het abonnement bevalt ons uitstekend"

Fer Vriesman runt samen met zijn vrouw Gerda Fer Vriesman Opticiens & Optometristen, een krachtig familiebedrijf. Vader en opa Vriesman zaten ook al ‘in het vak’. Korte termijn denken is de familie vreemd. Fer en Gerda Vriesman gaan voor langdurige relaties. Niet alleen met hun klanten, maar ook met bijvoorbeeld Scholtens Advocaten.

Lees verder

Wijziging van voornaam

· 8 oct. 2020

Als je niet tevreden of zelfs ongelukkig bent met je voornaam, kun je ervoor kiezen om tegen de mensen om je heen te zeggen dat je in het vervolg met een andere naam aangesproken wilt worden. Maar officieel blijft dan je voornaam dezelfde zoals die kort na je geboorte bij de burgerlijke stand is doorgegeven. Iemand die daar problemen mee heeft, kan ervoor kiezen ook officieel zijn voornaam (of voornamen) te laten wijzigen, zodat de gegevens in de Basisregistratie Personen van de gemeente worden aangepast. Wat zijn de mogelijkheden daartoe? En welke weg moet dan bewandeld worden?

Lees verder

Witlofonderneming LOF

Agrarisch recht · 17 aug. 2020

Witlofkwekerij LOF uit Espel werkt graag samen met lokale partijen. Mede omdat er in de regio veel kwalitatief hoogwaardige bedrijven in de agrosector zijn. Het mooie is dat juist door deze lokale samenwerking deze polderonderneming in haar branche tot de internationale top behoort.

Lees verder

Jonkers Bouwmetaal

· 1 jul. 2020

We overleggen meestal vroegtijdig

Lees verder

Lok Installatietechniek Vollenhove

Ondernemingsrecht · 24 jun. 2020

Passie voor Techniek

Lees verder