Go to menu
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren Accepteren zie ook onze privacy- en cookieverklaring

Direct contact opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 0527 618333 of via info@scholtensadvocaten.nl

Studentstage voor rechtenstudenten

Gepubliceerd op: 15 nov. 2018

mr. M.W.G. (Mario) Versendaal

Wij hebben in de periode tot medio april 2019 ruimte voor een student-stagiair. Zit jij in de masterfase van je studie of ben je net afgestudeerd en wil je alvast relevante praktijkervaring opdoen? Dan is dit je kans!

Je kunt enkele weken meelopen met de advocaten van ons kantoor. Daarbij maak je kennis met de praktijk in al haar facetten. Je verricht ondersteunende werkzaamheden zoals het opstellen van notities, het verrichten van jurisprudentieonderzoek en het (zelfstandig) opstellen van (proces)stukken. Uiteraard woon je besprekingen bij en krijg je de kans om zittingen bij te wonen. Zo krijg je een goed beeld van het werk in de advocatuur. Tijdens je stage word je begeleid door een ervaren advocaat.

Studenten uit de regio Noordoostpolder-Urk hebben bij ons een streepje voor. Voor de stagewerkzaamheden wordt ook een stagevergoeding betaald. Na afloop van de stageperiode vindt een evalutatiegesprek plaats en ontvang je een schriftelijke beoordeling.

Wil jij kennis maken met de praktijk en ons kantoor? Stuur dan je motivatie, cv en ongeschoonde cijferlijst per e-mail naar mr. Mario Versendaal (m.versendaal@scholtensadvocaten.nl). Voor informatie kan ook contact met hem worden opgenomen via ons kantoornummer 0527-618333

mr. M.W.G. (Mario) Versendaal

“Met mijn cliënten probeer ik een snelle en pragmatische oplossing voor juridische problemen te bereiken”

 

Meer van de hand van mr. M.W.G. (Mario) Versendaal Ga naar biografie