Go to menu
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren Accepteren zie ook onze privacy- en cookieverklaring

Direct contact opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 0527 618333 of via info@scholtensadvocaten.nl

Bent u ondernemer en op zoek naar een advocaat?

Wij geven juridisch advies en bijstand aan het MKB op het gebied van onder andere het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en contractenrecht. In Nederland heeft u als ondernemer met veel wetten en regels te maken, terwijl u als ondernemer al druk genoeg bent. Hoe kunt u dan ook nog eens op de hoogte blijven van de toenemende en veranderende regelgeving?

Bedrijfsscan & Juridisch MKB Abonnement

Scholtens Advocaten doet meer voor ondernemers. Voor u als ondernemer betekent dit dat wij er niet alleen zijn als er zich iets voordoet. Maar door juist ook breder naar zaken te kijken kunnen wij u preventief adviseren, daarmee kunnen veel problemen voorkomen worden. Daarvoor hebben wij het unieke Juridisch MKB abonnement ontwikkeld. Wij lichten uw bedrijf aan de hand van onze juridische bedrijfsscan door. Zo kunnen wij u als advocaat ondernemingsrecht adviseren over maatregelen die u kunt nemen om juridische problemen in de toekomst zoveel mogelijk voor te zijn. Wij kunnen bijvoorbeeld uw contracten en uw algemene voorwaarden beoordelen. Daarnaast kunnen wij u helpen bij een vordering, een bedrijfsovername of fusie, maar ook bij een faillissement van een klant of leverancier. Ook hebben wij op het gebied van arbeidsrecht zeer kundige advocaten en kunnen wij u adviseren bij ontslag van een werknemer, een relatiebeding of concurrentiebeding.

Juridisch MKB Abonnement

Voor veel bedrijven in Flevoland, maar ook in Friesland en Overijssel zijn wij dan ook al de vertrouwde adviseur voor juridisch advies. Wij staan dichtbij u en kunnen daarom vaak in een vroeg stadium adviseren. Juist daardoor kunnen problemen worden voorkomen of vaak eerder worden opgelost. Wilt u dit ook? Vraag vrijblijvend een gesprek aan over ons Juridisch MKB abonnement.

Advocaten voor ondernemers, ondernemingsrecht

Scholtens Advocaten is het advocatenkantoor op het gebied van ondernemingsrecht voor veel bedrijven in Flevoland, Friesland en Overijssel. Wij zorgen voor heldere en effectieve contracten, of het nu gaat om een vennootschapscontract, een huurcontract of een agrarisch handelscontract. Maar ook als u een overeenkomst wilt ontbinden bent u bij ons aan het juiste adres. Verder helpen wij u bij een bedrijfsovername, fusie of reorganisatie, de beste oplossing te kiezen. Door onze branchekennis weten we precies aan welke regels een overeenkomst moet voldoen. Met goede contracten en algemene voorwaarden bespaart u zichzelf tijd, geld en onnodige problemen.

Arbeidsrecht

Scholtens Advocaten is gepokt en gemazeld in het arbeidsrecht. Wij bieden juridische ondersteuning, bijvoorbeeld bij een arbeidsconflict, ontslag van een werknemer, een beëindigingsovereenkomst, onderhandelingen over een concurrentiebeding of een transitievergoeding. Omdat wij voor werkgevers en werknemers optreden, zijn we goed thuis in de discussies die in zulke gevallen spelen. Scholtens Advocaten kan voor u het beste resultaat behalen – vaak zonder dat de gang naar de rechter nodig is.

 

Op de hoogte blijven van juridisch nieuws van Scholtens Advocaten?

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Abonnees

Scholtens doet meer voor bedrijven

Onze dienstverlening is precies op maat voor het type ondernemer dat u bent. Kies uw vakgebied uit onderstaande vragen en lees snel verder hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Meer berichten

Meer juridisch nieuws voor ondernemers

Hoe staat uw bedrijf er juridisch voor?

Ondernemingsrecht · 24 aug. 2016

Juridische bedrijfsscan

Het is verstandig regelmatig uw onderneming juridische tegen het licht te houden en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de wet- en regelgeving. Daarom heeft Scholtens Advocaten de Juridische Bedrijfsscan ontwikkeld.

Lees verder

Juridisch Advies met het Juridisch MKB-abonnement

Ondernemingsrecht · 1 jan. 2017


Goed juridisch advies is niet altijd goedkoop en daarom zijn ondernemers nog wel eens huiverig om op tijd een advocaat in te schakelen. Daarom heeft Scholtens Advocaten speciaal voor het MKB een aantrekkelijk abonnement ontwikkeld.

Lees verder

Wilt u meer weten over ons MKB-abonnement?

Terugbellen - mkb abonnement