Go to menu
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren Accepteren zie ook onze privacy- en cookieverklaring

Direct contact opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 0527 618333 of via info@scholtensadvocaten.nl

Wij doen meer voor ondernemers

Voor ondernemers betekent dit dat er niet alleen gekeken wordt naar de kwestie die zich voordoet, maar door juist ook breder naar zaken te kijken. Met behulp van onze unieke juridische bedrijfsscan lichten we uw bedrijf door en adviseren we u over maatregelen die u kunt treffen om juridische problemen naar de toekomst toe zoveel mogelijk voor te zijn. Voor veel bedrijven in onze regio zijn we dan ook al de vertrouwde adviseur dichtbij en worden we in een vroeg stadium gevraagd te adviseren. Juist daardoor kunnen problemen worden voorkomen of vaak eerder worden opgelost.

Voor ondernemers

Scholtens Advocaten is de huisadvocaat van veel bedrijven in de regio. Wij zorgen voor heldere en effectieve contracten – of het nu gaat om een vennootschapscontract, een huurcontract of een wortelcontract. Bij samenwerking of reorganisatie helpen we u de beste oplossing te kiezen. Door onze branchekennis weten we precies aan welke regels een overeenkomst moet voldoen. Met goede contracten bespaart u zichzelf tijd, geld en onnodige problemen.

Arbeidsrecht

Scholtens Advocaten is gepokt en gemazeld in het arbeidsrecht. Wij bieden juridische ondersteuning, bijvoorbeeld bij een arbeidsconflict, ontslagprocedures of onderhandelingen over een concurrentiebeding. Omdat wij ook voor werknemers optreden, zijn we goed thuis in de discussies die in zulke gevallen spelen. Scholtens Advocaten kan voor u het beste resultaat behalen – vaak zonder dat de gang naar de rechter nodig is.

Op de hoogte blijven van juridisch nieuws van Scholtens Advocaten?

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Abonnees

Scholtens doet meer voor bedrijven

Onze dienstverlening is precies op maat voor het type ondernemer dat u bent. Kies uw vakgebied uit onderstaande vragen en lees snel verder hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Meer berichten

Meer juridisch nieuws voor ondernemers

Juridische Bedrijfsscan

Ondernemingsrecht · 24 aug. 2016


Het is verstandig regelmatig uw onderneming juridische tegen het licht te houden en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de wet- en regelgeving. Daarom heeft Scholtens Advocaten de Juridische Bedrijfsscan ontwikkeld.

Lees verder

Juridisch MKB-abonnement

Ondernemingsrecht · 1 jan. 2017


Goed juridisch advies is niet altijd goedkoop en daarom zijn ondernemers nog wel eens huiverig om op tijd een advocaat in te schakelen. Daarom heeft Scholtens Advocaten speciaal voor het MKB een aantrekkelijk abonnement ontwikkeld.

Lees verder

Wilt u meer weten over ons MKB-abonnement?

Terugbellen - mkb abonnement