Go to menu
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren Accepteren zie ook onze privacy- en cookieverklaring

Direct contact opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 0527 618333 of via info@scholtensadvocaten.nl

Wij doen meer voor u

Particulieren staan wij bij op het gebied van het arbeidsrecht, het familierecht, het erfrecht en in letselschadezaken. Wij nemen de tijd voor een goed intakegesprek en werken samen met u naar oplossingen toe vanuit onze gedegen vakkennis en ervaring én met aandacht voor u als klant. Van ons mag u dus meer verwachten.

Letselschade

Letselschade komt regelmatig voor bij verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische fouten en misdrijven. Het is bij letselschade vaak lastig om voor uw eigen rechten op te komen. Een ongeval of medische misser kan u behoorlijk aangrijpen. Hierdoor bent u niet altijd in staat om alles goed te overzien. Het is dan belangrijk u te laten vertegenwoordigen door een partij die uw belang centraal stelt.

Erfrecht

Het afhandelen van een erfenis is vaak een emotionele zaak. Meestal gaat de afwikkeling in harmonie. Maar soms ontstaat er spanning en discussie en zijn er vele vragen. Het is goed om te weten wat uw rechten en plichten zijn. Duidelijkheid daarover kan onenigheid voorkomen.

Familierecht

Een relatie of huwelijk gaat u aan met de beste bedoelingen en voor onbepaalde tijd. Maar de cijfers leren dat ruim één op de drie huwelijken strandt. Dan volgt een echtscheiding met alle gevolgen van dien. Zowel de boedelscheiding, de alimentatie als de afspraken over de kinderen (ouderschapsplan) zijn veelal complex. Scholtens Advocaten heeft veel ervaring met familierecht en echtscheiding en kan u hierbij helpen.

SCHEIDEN VOOR EEN VAST TARIEF

Arbeidsrecht werknemer

Uw werk is een belangrijk onderdeel van uw leven. Een groot deel van uw leven brengt u werkend door. Bovendien bepaalt uw werk uw inkomen. Meestal gaat dat vanzelf en staat u er niet bij stil. Maar soms kunnen er problemen ontstaan tussen u en uw werkgever. Hoe ga je om met een arbeidsconflict, ziekte en arbeidsongeschiktheid of ontslag bij een reorganisatie? Hoe zit het met mijn contract voor bepaalde tijd en de aanzegplicht? Kom ik in aanmerking voor een transitievergoeding? Bij dergelijke vragen is het belangrijk dat u kunt terugvallen op een partij die uw belangen behartigt.

Op de hoogte blijven van de indexering alimentatie?

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Indexering Alimentatie